ORGANIZATORI
SPONSORI PRINCIPALI
PARTENERI
19 Noiembrie – 01 Decembrie Se cauta Mos…

Mos Craciun cu plete dalbe… Se cauta un mos pentru toti copiii din Brasov. Unde sa ii dam scrisorile Mosului? Unde il gasim pe Mosu ca ii spunem poezii? La Targul de Craciun de la Olimpia Mosul va vorbi cu toti copiii si va primi scrisori, poezii, cantecele intre orele 16-20 de luni pana vineri, iar sambata si duminica incepand cu orele 14 pana la orele 22.

5 Decembrie - 24 Decembrie Prezentare lui Mos Cracuin

Ho, ho, ho, Mos Craciun a venit la Chriskindlesmarkt si nu va pleca pana in seara de ajun. Va asteapta pe toti de luni pana vineri orele 16 - 20, Sambata si Duminica orele 14 - 22 in saniuta lui, pentru a primi scrisorile voastre.

05 Decembrie – 24 Decembrie Zana Craciunului

Poposeste pe perioada Craciunului pentru copiii de pretutindeni, pentru a-i invata sa fie cuminti, darnici si veseli. Va vizita in scopuri caritabile spitale unde se afla copii bolnavi, copii institutionalizati, va participa la serbarile scolare.

05 Decembrie - 24 Decembrie Reni adevarati si ponei la Targul de Craciun

Pentru toti copiii cuminti din Transilvania, renii trimisi de Mos Craciun vin sa anunte ca sarbatorile de iarna din acest an vor fi pline de surprize si cadouri. Trei din cei noua reni de Craciun - Blitzen, Comet, Cupidon, Dancer, Dasher, Donder, Prancer, Vixen si Rudolph, care este lider al grupului, se vor opri la Christkindlesmarkt Kronstadt . Care e numele celor trei reni , va întrebati? ...veti afla doar poposind la targul de Craciun de la baza Sportiva Olimpia.

06 Decembrie Seara Felinarelor

Sute de copii impreuna cu parinti si bunici, cu felinare confectionate din hartie sau din cutii vor deschide calea Mosului catre casele lor. Astfel drumul luminilor se va realiza din Piata Sfatului pana la Olimpia la Targul de Craciun. Toate scolile Brasovene si din orasele din provincie se pot alatura acestui proiect. 6 Decembrie, orele 17, ne intalnim cu mic, cu mare in Piata Sfatului pentru a deschide prin lumina si bucurie, drumul Mosului catre baza sportiva Olimpia. Cu cat vom fi mai multi, cu atat mai multe cadouri vom primi.

06 Decembrie – 23 Decembrie Expozitie de Pictura Gabriel Stan

Gabriel Stan, unul dintre cei mai cunoscuti pictori de talie internationala, va organiza o expozitie cu vanzare de pictura si carte, in incinta cladirii Olimpia. Brasoveanul ne va ajuta sa organizam un concurs de pictura pentru toti copiii din orasul nostru, cu tema “Mos“. Astfel, toti copiii talentati sunt invitati sa participe si sa castige premii in cadrul acestui concurs, care se desfasoara pe toata perioada expozitiei intre orele 16 - 20. Premierea concursului va avea loc miercuri, 23 Decembrie, orele 16, pe scena (concurs cu sprijinul Galeria Creativ).

12 Decembrie Cei 5 de la ora 5

Un cvintet de suflatori in alama ne vor suprinde in fiecare zi cu o interpretare chiar din turnul cladirii Olimpia.

12 Decembrie Adopta un zimbru

In premiera, cei 2 zimbrii de la vama buzaului isi cauta nasi. Sunteti cu totii invitati sa faceti o fapta buna prin imbunatatirea conditiilor de viata a acestor animale aflate pe cale de disparitie, timp de un an de zile. Evenimentul va avea loc joi, 12 Decembrie orele 17:00.

12 Decembrie Spectacol extraordinar LASER - "Muzica si Lumini"

12 Decembrie Aprinderea Brazilor

12 Decembrie Holograf orele 18

19 Decembrie Feerie pe gheata

19 Decembrie Narcisa Suciu

23 Decembrie Ducu Berti

23 Decembrie Licitatie Ieslea de Craciun - salvati copii

Scena Nasterii Domnului, creata si realizata de Horia Tiganus, Mihai Mart si Gigi Bancila, va putea fi achizitionata de catre doritori in cadrul licitatiei organizate in cadrul targului in data de 23 Decembrie, la orele 19.
Toti banii se vor dona prin fundatia Salvati Copiii catre centre de institutionalizare din orasul Brasov.

24 Decembrie Trupa PLAY orele 16:30

24 Decembrie Cei mai multi mosi in seara de ajun

Incercam sa doboram recordul de anul trecut, cand in Bucuresti s-au adunat 3939 in Piata Universitatii si s-au inscris in Guiness Book. Brasovul, va reusi cu siguranta sa doboare recordul…deoarece Mosul ajunge mai repede la munte. Astfel, 24 decembrie orele 18, sunt asteptati toti mosii din Brasov la poalele Tampei la Targul de Craciun-locatie Olimpia, sa isi puna patinele, pentru a ne inscrie orasul in Guiness Book si pentru a bea o cana de vin fiert! Pentru copiii din Brasov, mosul vine de mai multe ori!

27 Decembrie "Hai sa bucatarim!"

Mega show gastronomic in direct pe scena targului de craciun sustinut de Jacob Hausmann, unul dintre cei mai cunoscuti bucatari europeni. In cadrul acestui show, celebrul bucatar ne va divulga o serie de retete pentru a pregatii o masa spectaculoasa de Revelion. La orele 16 va asteptam "sa bucatarim" impreuna.

Radio