ORGANIZATORI
SPONSORI PRINCIPALI
PARTENERI
Cel mai frumos zambet pentru Mos Craciun (se desfasoara zilnic)

Intre orele 17 - 18 se fac fotografii copiilor inscrisi in concurs. Copiii vor face poze cu Mos Craciun oferindu-i : “un zambet“. Urmeaza apoi selectia fotografiilor, unde se aleg cele mai frumoase zambete, cu si pentru Mos Craciun. Premierea se face pe scena, oferindu-se 3 premii castigatorilor (concurs cu sprijinul RomTelecom).

Advend Calendar (se desfasoara zilnic)

In inima targului se construieste un calendar adventist, de 3 metri inaltime. In fiecare seara, intre orele 18 - 18:30 se va deschide cate o fereastra din calendar. Se ofera participantilor la targ, posibilitatea de a extrage 24 de bilete. Cel care a extras biletul zilei respective va castiga premiul. (concurs cu sprijinul Gardenbau Oyntzen).

Concurs de colindat (se desfasoara pe 15 Decembrie)

Cei mai talentati colindatori si coruri de colindatori sunt invitati sa participe in data de 15 Decembrie, incepand cu orele 16 la concursul de colindat. Cei mai talentati vor fi premiati.(concurs cu sprijinul Reinert)

“Cum te-ai distra tu la Disneyland” (se desfasoara pe 19 Decembrie)

Aduceti scrisorile in ”Cutia viselor” aflata langa sania mosului, incepand cu data de 10 Decembrie. Scrisorile trebuie sa contina pe langa datele voastre personale,(formularele se vor gasi la punctul de informare din cadrul targului) un text in care ficare copil de descrie intr-o mica compunere ce ar face el daca ar ajunge la Disneyland.

Cea mai norocoasa scrisoare pentru Mos Craciun
(se desfasoara in 23 Decembrie)


Scrie-i lui Mos Craciun si du-i scrisoarea personal, insotita de o poezie sau un cantecel intre 5-23 decembrie, la Targul de Craciun de la Clubul sportiv Olimpia – cel mai frumos Orasel al Copiiilor organizat la poalele Tampei. Mosul le va citi pe toate, iar in data de 23 se vor alege cativa castigatori, carora Mosul le va indeplini drinta. Daca ai fost cuminte spune-i asta Mosului; el va fi acolo in saniuta mosului, in aceasta perioada pentru toti copii din Brasov. Si renii mosului vor fi prezenti. In data de 23 decembrie orele 20 are loc extragerea si premierea, Mosu va asteapta pe toti.

Cel mai traznit cadou
(se desfasoara in 27 Decembrie)


Vino si spune-ne sau arata-ne ce ai primit de la Mosu, in data de 27 decembrie, la Targul de Craciun organizat la baza sportive de la Olimpia si ai sanse sa mai castigi un cadou. Cel mai traznit dar primit va fi premiat de organizatorii targului Food Bar Consult. Asadar duminica 27 septembrie, orele 19, arata-ne ce ai primit de la Mosu’ca sa iti maresti colectia de cadouri. Noi vom fi bucurosi sa te premiem.

Radio